Notă de informare privind înregistrarile foto/video la evenimente

UNITATEA ADMINISTRATIV-TERITORIALA ORAȘUL PECICA , cu sediul în Pecica, str. 2, nr. 150, jud. Arad, C.U.I. 3519550, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) numarul 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (“Regulamentul”), va informeaza despre posibilitatea ca pe parcursul evenimentelor organizate de institutie sa colecteze si sa prelucreze date cu caracter personal prin executarea de materiale foto sau video.

Scopul realizarii de materiale foto/video este acela de a documenta desfasurarea evenimentului si de a-l prezenta pe website-ul nostru (pecica.ro), pe paginile retelelor noastre sociale (Facebook) sau pe materialele noastre informative.

Imaginile sunt publicate pe aceste platforme pe perioada existentei  prezentei online a operatorului sau pana cand acesta considera ca nu mai sunt relevante. Durata de stocare online este proportionala cu scopul pentru care acestea au fost prelucrate. Imaginile prelucrate de echipa de fotografi profesionisti sunt stocate pe durata executarii contractului de prestari servicii. Materialele foto/video care nu sunt folosite sunt ulterior distruse.

UNITATEA ADMINISTRATIV-TERITORIALA ORAȘUL PECICA respecta dreptul la intimitate al persoanelor ale caror date sunt prelucrate, precum si drepturilor conferite de Regulament, potrivit documentului de “Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea datelor” disponibil pe website-ul societatii www.pecica.ro si la secretariatul institutiei, cu scopul de a informa asupra modului in care sunt colectate, folosite si procesate informatiile cu caracter personal.

Daca doriti sa exercitati drepturile dumneavoastra (dreptul de informare si acces la date, dreptul de rectificare a datelor, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona utilizarea datelor, dreptul de opozitie la utilizarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, dreptul de retragere a consimtamantului in orice moment) va rugam sa contactati personalul autorizat al Operatorului care este prezent la eveniment si sa faceti o cerere in acest sens.

Ulterior publicarii imaginilor, pentru a exercita drepturile dumneavoastra va rugam sa faceti o cerere in scris la sediul operatorului sau pe email la adresa  protectiadatelor@pecica.ro, cu datele dumneavoastra de contact si motivul cererii. Vom analiza cererea dumneavoastra si va vom raspunde in termen de 21 de zile de la depunerea ei. In cazul in care nu esti multumit(a) de solutia primita poti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro