Informare despre situația locală COVID-19

Dragi pecicani, torneni, sederhăteni, bodrogani,

Situația la nivelul orașului Pecica este sub control: NU AVEM raportat niciun caz de infectare cu coronavirus, iar numărul persoanelor sosite din străinătate și aflate astăzi în autoizolare este 36 (mai mulți dintre ei fac parte din aceeași familie).
Cetățenii în cauză sunt verificați frecvent pentru a respecta măsura impusă de autorități și nu prezintă simptome, autoizolarea la domiciliu terminându-se după 14 zile.
Pe această cale vă îndemn la calm față de concetățenii noștri sosiți din străinătate: majoritatea lor s-au întors din cauza situației economice cauzate de epidemie, dar sunt oameni care au muncit din greu pentru familiile lor în țările în care au ales să plece.
Vă rog să nu vă lăsați speriați de știrile alarmiste despre românii întorși în țară, forțele de ordine sunt prezente în Pecica și în satele aparținătoare și păstrează liniștea și ordinea publică!
În ceea ce privește deplasările: vă rog să ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar și să aveți la dvs. întotdeauna declarația pe proprie răspundere (tipărită sau scrisă de mână), completată cu atenție!
SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STARE DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!

 

Petru ANTAL,

Primarul Orașului Pecica